Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Tartozékok, dobfék teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Tartozékok, dobfék termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Tartozékok, dobfék alkatrész rendelés alacsony áron
 • Tartozékok, dobfék tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
  Biztonságos megrendelés 200 nap
 • Teherautó Tartozékok, dobfék mindig alacsony áron
  Legjobb ár garancia
Teherautó Tartozékok, dobfék katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Tartozékok, dobfék a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Tartozékok, dobfék tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Több
Teherautó Tartozékok, dobfék: katalógusunk legnépszerűbb termékei
Ezek Tartozékok, dobfék katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Tartozékok, dobfék termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

A dobfék a teherautó azon egységei közé tartozik, amelyek a legnagyobb mértékű terhelésnek vannak kitéve, ezért rendszeres karbantartást igényel, és az esetében mindig időben gondoskodni kell az elhasználódott komponensek cseréjéről. A dobfék rendszer könnyű és gyors szervizeléséhez a gyártók fékpofa szetteket, illetve egyedi gépjármű alkatrészeket is kínálnak. A fékpofa szettek többek között tartalmazhatnak rögzítő csapokat, rögzítő csavaralátéteket, görgőket és görgő tartógyűrűket, feszítőgyűrűket stb. Emellett a kereskedelmi forgalomban találhatók fékbetétek, visszatérítő rugók, perselyek, tömítések, rögzítő elemek és egyéb komponensek is.

Mikor válik szükségessé a fékpofa készlet beszerelése

Az komponensek cseréjét ötévente egy alkalommal az egyik szokásos karbantartás alkalmával kell elvégezni. Az időjárási körülményektől és a vezetési stílustól függően a haszongépjárművek ilyen típusú elemeinek élettartama elérheti az 50 ezer km-t, sőt akár még a 100 ezer km-t is.

A fékpofa javító készletre - fékpofa készletre - főként olyan esetekben van szükség, ha elkopott a súrlódó betét, vagy ha a visszatérítő rugók korrodálttá váltak, illetve eldeformálódtak. Az alábbi figyelmeztető jelek utalhatnak a mechanizmus meghibásodására:

 • lassítás közben visszarúg és vibrál a fékpedál;
 • csikorgó zaj hallható az egység irányából;
 • a fékpedál benyomáskor puhává válik;
 • a teherautó fékezéskor félrehúz.

A javító készletek alkalmazása révén időt lehet megtakarítani, és elkerülhetők a szakszerűtlen beszerelésből adódó problémák. A termék katalógusokban, a teherautókhoz gyártott első és hátsó fékpofa javító készletek is találhatók. Ezekben minden olyan komponens benne van, ami az adott tengelyen lévő fékpofák megjavításához szükséges.

Fékpofa készleteket előállító neves gyártók

Az alábbi márkák égisze alatt forgalmazott komponensek rendkívül megbízhatók:

 • ATE;
 • Delphi;
 • Bosch;
 • Mapco;
 • SAF.

AUTODOC: kényelmes online vásárlás

Az online webshopunkból rendkívül kedvező feltételekkel vásárolhat fékpofa javító készleteket, és számos egyéb tehergépjármű alkatrészt is. Kizárólag csak neves, megbízható gyártók kiváló minőségű termékeit forgalmazzuk. A termék katalógusunk könnyen használható, aminek köszönhetően percek alatt kiválaszthatja a gépjárműve típusához, modell változatához tökéletesen megfelelő alkatrészeket. Az áraink önmagukért beszélnek: az összes általunk forgalmazott komponenst relatíve olcsón kínáljuk ügyfeleinknek. Emellett rendszeres jelleggel tartunk promóciókat is, amelyek révén pénzt spórolhat. Tartozzon ön is az AUTODOC elégedett ügyfelei közé, válassza az kényelmes online vásárlási módot.

loader Kérjük, várjon...