Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Menetdinamika szabályozás teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Menetdinamika szabályozás termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Menetdinamika szabályozás alkatrész rendelés alacsony áron
  • Menetdinamika szabályozás tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
    Biztonságos megrendelés 200 nap
  • Teherautó Menetdinamika szabályozás mindig alacsony áron
    Legjobb ár garancia
Teherautó Menetdinamika szabályozás katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Menetdinamika szabályozás a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Menetdinamika szabályozás tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Több
Teherautó Menetdinamika szabályozás: katalógusunk legnépszerűbb termékei
Ezek Menetdinamika szabályozás katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Menetdinamika szabályozás termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

A keréksebesség érzékelő a teherautók olyan alkatrésze, amely megállapítja a fékek, és a gépjármű kormány válaszidejének hatékonyságát. Az adatok továbbítódnak a berendezésből az ABS rendszerbe; hathatós segítséget nyújtanak az ABS-nek a fékerő beállításhoz, és így ennek köszönhetően csökken a közúti balesetek kockázata.

Teherautókhoz készült keréksebesség érzékelő típusok

A gyártók egyaránt kínálnak passzív szenzorokat, amelyek működéséhez nincs szükség külső áramforrásra, valamint aktív szenzorokat, amelyek a fedélzeti áramkörhöz vannak csatlakoztatva. A passzív szenzorok olcsók, az aktívak viszont jóval pontosabb adatokat szolgáltatnak. Az aktív szenzoroknak két típusa van:

  • Magnetorezisztenciás. Az egyik fő előnyük, hogy már rögtön a gépjármű elindulásakor képesek meghatározni a kerekek sebességét.
  • Hall-szenzoron alapuló. Rendkívül pontosak.

Az autóknál az ABS szenzorokat általában mindegyik kerékbe beépítik. A teherautóknál viszont ilyen szenzorokat a meghajtott tengely differenciálművébe is beépíthetnek - tengelyenként egy darabot.

Meghibásodások és az okaik

A komponensek meghibásodhatnak a belső tekercselés elszakadása miatt, vagy a ház rész mechanikai sérülése miatt bekövetkező vezetékszakadás miatt. A meghibásodások hátterében állhat például közúti baleset miatt bekövetkező jelentős mértékű külső erőbehatás, illetve a szomszédos egységek szakszerűtlen javítása. Emellett a teherautó használta közben keletkező intenzív vibráció is a szenzorok meghibásodását okozhatja. De meghibásodáshoz vezethet az érintkezők nedvesség következtében fellépő oxidációja is.

Hogyan deríthetők ki a meghibásodások

Normál esetben, a motor beindítását követően némi idő elteltével a műszerfalon, a szenzorral összekapcsolt visszajelző lámpa elalszik. Amennyiben ez nem történik meg, akkor vegye fel a kapcsolatot szakemberekkel a számítógépes diagnosztikát is magába foglaló karbantartás elvégzése érdekében. Ennek során a szakemberek többek között megmérik a rendszer ellenállását, és a feszültségét is. Az üzemzavarok elkerülése érdekében a készülék működését ellenőrizni kell például fékbetét cserét, illetve kerékcsapágy cserét követően is. Az ilyen típusú szenzoroknak nincs gyárilag megadott pontos élettartamuk.

AUTODOC: kényelmes online vásárlás

Az online áruházunkban széles választék található a különféle gépjármű komponensekből. Az intuitív katalógusunk segítségével könnyen kiválaszthatja, és megvásárolhatja a tehergépjárművéhez szükséges keréksebesség érzékelőket, és az összes egyéb alkatrészt is. Ha bármilyen jellegű kérdése merülne fel, legyen szó akár a promóciókról, vagy az AUTODOC elérhetőségéről, illetve, ha segítségre lenne szüksége az alkatrészek kiválasztásához, kérjük vegye fel a kapcsolatot az online ügyfélszolgálatunk szakképzett munkatársaival.

loader Kérjük, várjon...