Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Féknyereg / -tartó (hordozó) teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Féknyereg / -tartó (hordozó) termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Féknyereg / -tartó (hordozó) alkatrész rendelés alacsony áron
  • Féknyereg / -tartó (hordozó) tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
    Biztonságos megrendelés 200 nap
  • Teherautó Féknyereg / -tartó (hordozó) mindig alacsony áron
    Legjobb ár garancia
Teherautó Féknyereg / -tartó (hordozó) katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Féknyereg / -tartó (hordozó) a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Féknyereg / -tartó (hordozó) tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Több
Teherautó Féknyereg / -tartó (hordozó): katalógusunk legnépszerűbb termékei
Ezek Féknyereg / -tartó (hordozó) katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Féknyereg / -tartó (hordozó) termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

A féknyereg tartó, egy vezetőcsap furatokkal rendelkező fém komponens, ami a tengelycsonkhoz van hozzá rögzítve; a féknyereg tartó biztosítja a fékbetétek és a féktárcsák egymáshoz képesti megfelelő relatív pozícióját. Fontos megjegyezni, hogy az első és a hátsó féknyereg tartók javításához különböző elemekre lehet szükség. Számos gyártó kínál viszonylag olcsó javító szetteket, amelyek révén az egész szerelvény költséges cseréje nélkül lehet megszűntetni a fennálló problémákat. Az ilyen szettek tartalmazhatnak hézagoló alátéteket, vezetőcsapokat, tömítéseket, porvédőket és kenőanyagokat.

Mikor szükséges a szett beszerelése

A komponensek pontos élettartam nincs gyárilag megadva; viszont jelentős mértékben függ a vezetési stílustól és a teherautó használatának gyakoriságától. A fékrendszer elemei a jelentős mértékű terhelés következtében is meghibásodhatnak, ezért rendszeres jelleggel - legalább félévente - le kell ellenőriztetni őket egy megfelelő szakszervizben.

A fékrendszer elemeinek esetében a legjellemzőbb hibák például a mechanikai sérülések, a korrózió okozta gondok, és a mozgó alkatrészek megszorulása, elakadása. Az azonnali karbantartás szükségességére a következő figyelmeztető jelek utalnak: szokatlan zajok, fékezésnél fellépő váratlan visszarúgás, a fékbetét gyors ütemű kopása, vibráció a fékpedál benyomásakor, a tehergépjármű romoló stabilitása sebesség fékezéskor.

Féknyereg javító szetteket forgalmazó neves gyártók

Az alábbi márkák termékei kiváló minőségűek:

  • A holland A. B. S. márka;
  • A spanyol ERT és Autofren Seinsa márka;
  • A német TRW márka.
AUTODOC: kényelmes online vásárlása

Az AUTODOC online webshopjából teherautókhoz gyártott féknyereg javító szetteket és számos egyéb kiváló minőségű komponenst is vásárolhat. A katalógusunk kedvező árai, és a termékekhez biztosított kedvezmények biztos, hogy kellemes meglepetést okoznak majd önnek. Tartozzon ön is állandó ügyfeleink egyre népesebb táborába, hogy az online vásárlásai alkalmával mindig a lehető legjobb feltételekkel juthasson hozzá minőség termékekhez.

loader Kérjük, várjon...