Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Fékpofa / -készlet teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Fékpofa / -készlet termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Fékpofa / -készlet alkatrész rendelés alacsony áron
  • Fékpofa / -készlet tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
    Biztonságos megrendelés 200 nap
  • Teherautó Fékpofa / -készlet mindig alacsony áron
    Legjobb ár garancia
Teherautó Fékpofa / -készlet katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Fékpofa / -készlet a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Fékpofa / -készlet tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Több
Teherautó Fékpofa / -készlet: katalógusunk legnépszerűbb termékei
Ezek Fékpofa / -készlet katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Fékpofa / -készlet termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

A fékpofák olyan félköríves alakú teherautó komponensek, amelyek dörzsbetéttel vannak ellátva. A fékpedál benyomásakor a fékpofák hozzá préselődnek a fékdob belső falához, így biztosítva a tehergépjármű lassulását.

Típusok

A gyártói katalógusokban található termékek az alábbi jellemzőkben különböznek egymástól:

  • Beszerelési tengely. Első és hátsó fékpofák is vannak.
  • Hengerek száma a rendszerben. A különböző termékeket, változattól függően egy vagy két henger is meghajthatja. A kéthengeres verzió sokkal hatékonyabb fékezést biztosít
  • Méretek. A méretek a tehergépjármű márkájától és modelváltozatától függnek.
  • Rögzítés típusa. Az online áruházakban olyan komponensek találhatók, amelyek csavarokkal vagy szegecsekkel vannak rögzítve. A személyautóknál alkalmazott fékpofákkal ellentétben, melyeket általában ragasztás révén rögzítenek, a teherautókhoz gyártott fékpofák sokkal tartósabbak.

Meghibásodások és az okaik

A fékpofákat átlagosan 100,000 km megtételét követően, vagy 5 év után kell kicserélni. A komponensek idővel eldeformálódhatnak, illetve elkophatnak. A deformációt a fékpofa és a fékdob közötti hézag közé bejutó idegen objektumok okozhatják, a kopás hátterében pedig a használatból eredő természetes elhasználódás áll.

Hogyan vehetők észre a meghibásodások

A komponens meghibásodására utaló jelek közé sorolható a romló fékhatás, a fékezésnél észlelhető nyikorgó hang, a megnövekedett üzemanyag fogyasztás, a megnövekedett fékút, és a fékpedál visszarúgása. A kopás mértékét a fékpofa vastagsága határozza meg, amit a védőlemezen lévő speciális nyíláson keresztül mérnek meg. Abban az esetben, ha a komponens élettartama lejárt, azonnal új fékpofákat kell venni, majd egy szakszervizben szakemberekkel be kell szereltetni az új komponenseket a teherautóba.

A gépjárművet tiltos meghibásodot alkatrészekkel használni. Az új komponenseket tengelyenként szett formájában kell beszerelni. Az új komponensek beszerelését követően néhány száz km-en át lehetőség szerint kerül kerülje a hirtelen, és a hosszan tartó fékezéseket.

AUTODOC: kényelmes online vásárlás

Az online webshopunkból bármikor megfizethető áron vásárolhat kiváló minőségű teherautó komponenseket. Emellett rendszeres jelleggel vannak nálunk különböző promóciók, amelyek révén még olcsóbban szerezhet be minőségi alkatrészeket. Adja le a rendelését még ma az AUTODOC weboldalán, vagy a mobil alkalmazást használva, hogy olcsón vehessen meg mindent, amire csak a teherautójához szüjsége lehet.

loader Kérjük, várjon...