Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Kuplungkinyomó / -csapágy teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Kuplungkinyomó / -csapágy termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Kuplungkinyomó / -csapágy alkatrész rendelés alacsony áron
  • Kuplungkinyomó / -csapágy tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
    Biztonságos megrendelés 200 nap
Teherautó Kuplungkinyomó / -csapágy katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Kuplungkinyomó / -csapágy a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Kuplungkinyomó / -csapágy tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Több

Teherautó Kuplungkinyomó / -csapágy: katalógusunk legnépszerűbb termékei

Ezek Kuplungkinyomó / -csapágy katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Kuplungkinyomó / -csapágy termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

A teherautókhoz készült kuplung kinyomócsapágy az erőátviteli rendszer azon alkatrésze, amely a tárcsák egymástól történő elválasztásra szolgál. Sebességfokozat váltásoknál, illetve olyankor van aktiválva, amikor a motor alapjáraton üzemel.

Teherautókhoz készült kuplung kinyomócsapágy típusok
  • Mechanikus. Egy kábel révén működnek. Egyszerű dizájnnal rendelkeznek, relatíve gyenge hatékonyság jellemzi őket, viszont általában olcsók.
  • Hidraulikus. A kuplungpedál benyomásakor a kuplung főhengerben létrejövő megnövekedett folyadéknyomás következtében jönnek működésbe, ami a kuplung munkahenger továbbítódik. Ennek eredményeként a kuplung kinyomócsapágy a kuplung tányérrugó irányába mozdul el. Az ilyen típusú kinyomó csapágyak esetében csak minimális erőkifejtés szükséges a gépjármű vezetője részéről a kuplungpedál benyomásához.
Meghibásodások és az okaik

Ezt a komponenst nem lehet megjavítani, ezért, ha elkopik a használat során, akkor ki kell cserélni. Ez elég gyakran előfordul olyan esetekben, ha a komponensben lévő kenőanyag elhasználódik, és negatívan módosulnak a jellemzői például vízzel, vagy sárral történő rendszeres jellegű kontaktus hatására.

Szakszerűtlen beszerelés esetén, a személyautóknál használatos kuplung kinyomó csapágyakhoz hasonlóan a komponens csúszni kezdhet, ami általában a közelében található egyéb alkatrészek meghibásodása, megsérülése miatt következik be.

Meghibásodások kiderítése

Ha a kuplungpedál hosszú időn át tartó benyomva tartása közben kopogó hang hallható, akkor az a csapágyfutógyűrű kopott állapotára utal. A vizuális ellenőrzés rendkívül bonyolult, mivel ehhez az egység szétszerelése szükséges. Ezt a procedúrát semmiképp nem ajánlott sajátkezűleg elvégezni, ezért ilyen esetben kérjük, vegye fel a kapcsolatot egy szakszervizzel. A komponens cseréjét még olyankor is meg kell ejteni 100-150 ezer megtett km-t követően, ha nem észlelhetők az esetében meghibásodásra utaló egyértelmű jelek.

AUTODOC: kényelmes online vásárlás

Ha ön az okostelefon révén történő online vásárlást preferálja, akkor telepítse a készülékére a mobil alkalmazásunkat, aminek segítségével bármikor, bárhonnan vásárolhat kuplung kinyomócsapágyakat, lendkerekeket, differenciálműveket és egyéb teherautókhoz gyártott alkatrészeket. Az alacsony árainknak és az általunk nyújtott promócióknak köszönhetően rendkívül kedvező feltételekkel vásárolhat meg tőlünk mindent, amire csak a gépjárművéhez szüksége lehet. Böngéssze át a termék katalógusunk hatalmas kínálatát, így ön is meggyőződhet arról, hogy az AUTODOC segítségével az online vásárlás rendkívül egyszerű, és egyúttal pénztárcabarát is.