Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Vezetőcsapágy / menesztőtárcsa teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Vezetőcsapágy / menesztőtárcsa termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Vezetőcsapágy / menesztőtárcsa alkatrész rendelés alacsony áron
  • Vezetőcsapágy / menesztőtárcsa tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
    Biztonságos megrendelés 200 nap
  • Teherautó Vezetőcsapágy / menesztőtárcsa mindig alacsony áron
    Legjobb ár garancia
Teherautó Vezetőcsapágy / menesztőtárcsa katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Vezetőcsapágy / menesztőtárcsa a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Vezetőcsapágy / menesztőtárcsa tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Több
Teherautó Vezetőcsapágy / menesztőtárcsa: katalógusunk legnépszerűbb termékei
Ezek Vezetőcsapágy / menesztőtárcsa katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Vezetőcsapágy / menesztőtárcsa termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

A kiegyensúlyozatlanság csökkentése érdekében, amit a motor tengelye által létrejövő kerék rotáció átadóása okozza, lendkerék csapágyakat használnak a teheratók tengelyakapcsoló rendszereinél. Ez középpontosítja a sebességváltó bemenő tengelyét, és meggátolja a vibrációt.

Teherautó lendkerék csapágy típusok

A komponens két gyűrűből áll, amelyek között hornyokkal rendelkező gömbölyű, vagy hengeres elemek helyezkednek el, amik rendszerint egy csapágy kosárban vannak. A gördülő elemek formájától függően a komponensek lehetnek:

  • golyó;
  • henger formájú (kúpos, hengeres, gömbölyű gördülőcsapágyak).

Az ilyen termékek különböző csapágyhüvely dizájnnal rendelkezhetnek, ami lehet:

  • Nyitott. Az összes gördülő elem egyazon horonyban helyezkedik el. Az ilyen alkatrészek ára alacsonyabb, viszont nem használható magas fordulatszámon.
  • Zárt. A gördülő elemek mindegyike egy elszeparált horonyban van. Az ilyen típusú termékek sokkal ellenállóbbak a jelentős mértékű terhelésekkel szemben.

Meghibásodások és az okaik

A komponenseknek nincs gyárilag megadott élettartamuk, és általában a kuplunggal együtt történik meg a cseréjük. A teheratóknál használatos komponensek állandó mechanikus és termikus terhelésnek, valamint folyamatos súrlódásnak vannak kitéve ugyanúgy, mint ahogy a személyautók esetében használt lendkerék csapágyak is. Ennek következtében idővel meghibásodnak. A elndkerék csapágyak jellegeztes meghibásodásai közé sorolhatók a felszíni repedések és bemélyedések, de emellet a görgőelemek eltörhetnek, illetve beragadhatnak. A komponensben évő tömítés sérülés miatt pedig szennyeződések juthatnak be a csapágyba, ami felgyorsítja a kopási folyamatot.

Hogy vehetők észre a meghibásodások

A komponens meghibásodására olyan jelekből lehet következtetni, mint például a kuplung kioldásakor a kuplungpedálra átadót vibráció. Emellett a gépjármű használata közben hallható furcsa zajok is utalhatnak a lendkerék csapágy meghibásodására. Amennyiben ilyen jeleket észlel, akkor az egységet esetében karbantartás, szervizelés szükséges.

AUTODOC: kényelmes online vásárlás

Az AUTODOC online áruházában széles választékot talál a teherautókhoz készült különféle alkatrészekből. Tőlünk egyebek mellett bármikor vásárolhat lendkerék csapágyakat, feszítő görgőket, homokinetikus tengelycsukló lemezeket, és számos egyéb alkatrészt, amelyek mindegyikét megbízható gyártóktól szerezzük be. A katalógusunkban található, általunk forgalmazott termékek mindegyike kiváló minőségű, és viszonylag olcsó is. Emellett rendszeres jelleggel vannak nálunk különböző promóciók is. Adja le a rendelését online a weboldalunkon még ma, és szerezzen be mindent a lehető legjobb áron, amire csak a teherautója javításához, karbantartásához szüksége lehet.

loader Kérjük, várjon...