Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Kuplung nyomólap teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Kuplung nyomólap termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Kuplung nyomólap alkatrész rendelés alacsony áron
  • Kuplung nyomólap tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
    Biztonságos megrendelés 200 nap
  • Teherautó Kuplung nyomólap mindig alacsony áron
    Legjobb ár garancia
Teherautó Kuplung nyomólap katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Kuplung nyomólap a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Kuplung nyomólap tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Több
Teherautó Kuplung nyomólap: katalógusunk legnépszerűbb termékei
Ezek Kuplung nyomólap katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Kuplung nyomólap termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

A tengelykapcsoló-nyomólap biztosítja a nyomatékátvitel a motor és a sebességváltó főtengely között. Ez a komponens felelős a lendítőkerék, valamint a meghajtott elem csatlakoztatásáért és leválasztásáért, illetve a kuplung be- és kikapcsolásáért.

Típusok

A komponens dizájnja egy visszahúzó rugót is magába foglal, amely révén a rendszer működésekor elmozdulhat:

  • a lendítőkerék irányba. Nagyobb vastagságú berendezések.
  • a lendítőkerék irányából. Ezek minimális vastagságú eszközök, amelyeket gyakran használnak kisméretű teherautóknál, mivel nem foglalnak el sok helyet a gépjármű motorterében..

A rugók típusai és a rögzítési mód alapján:

  • Több hengeres résszel ellátott. A préselt szegélyek miatt a burkolathoz vannak rögzítve, illetve az öntött elemek miatt a nyomólaphoz vannak rögzítve. .
  • Egyetlen központi membránrugóval ellátott. Az eszköz csavarokkal és rögzítő gyűrűkkel van a burkolat belső részére rögzítve.

A különböző termékek, a méret és az átmérő terén eltérhetnek egymástól. Mivel az ilyen típusú komponensek a magas hőmérséklet, a centrifugális erőhatások, a vibráció és a súrlódás miatt extrém mértékű terhelésnek vannak kitéve, ezért a gyártók a maximális nyomatékra való tekintettel kalkulálják ki a paramétereket. A teherautókhoz készült komponensek minden esetben nagyobb méretűek, mint a személyautókhoz gyártott tengelykapcsoló-nyomólapok.

Meghibásodások és az okaik

Az ilyen típusú komponensek átlagos élettartama 300,000 megtett km, de ennél jóval kevesebb lehet a teherautó használati körülményeitől, és a vezetési stílustól függően. A leggyakoribb meghibásodások közé sorolható a tányérrugó peckek eldeformálódása, a rögzítések kilazulása, a komponens elcsavarodása, elferdülése, olajossá válása. A komponens gyors kopását okozhatják a nem megfelelő sebesség fokozat váltások, a magas fordulatszámon történő indulás stb.

Hogyan vehetők észre a meghibásodások

A meghibásodásokra az alábbi jelek utalhatnak: furcsa zaj hallható a pedál benyomásakor, a gépjármű rángat indulásánál, nehézkessé válik a sebesség fokozat váltás. A fenti jelek az egység egyéb elemeinek hibáit is jelezhetik, ezért amennyiben ilyen jellegű problémákat tapasztalunk, teljeskörű diagnosztikát kell végezni, ami magába foglalja az egység kiszerelését és szétszerelését is. Amennyiben komoly meghibásodással van dolgunk, akkor akkor ajánlott az egység egészét kicserélni.

AUTODOC: kényelmes online vásárlás

Kiváló minőségű komponenseket keres a teherautója megjavításához, szervizeléséhez? Legyen ön is az AUTODOC online áruházának ügyfele. Nálunk vásárolhat tengelykapcsoló-nyomólapokat, talpcsapágyakat , és számos egyéb alkatrészt is, amelyek mindegyikét megbízható, neves gyártók állítják elő. Cégünk a katalógusunkban lévő minőségi termékeket alacsony áron kínálja, de emellett rendszeres jelleggel vannak nálunk különböző promóciók is, amelyek révén pénzt spórolhat. Válassza ki az ön számára szükséges alkatrészeket az online katalógusunkból, és adja le a rendelését még ma. Válassza ön is az AUTODOC-ot, hogy mindent, amire csak szüksége lehet olcsón, gyorsan beszerezhessen.

loader Kérjük, várjon...