Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Kuplung készlet teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Kuplung készlet termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Kuplung készlet alkatrész rendelés alacsony áron
  • Kuplung készlet tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
    Biztonságos megrendelés 200 nap
Teherautó Kuplung készlet katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Kuplung készlet a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Kuplung készlet tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Több

Teherautó Kuplung készlet: katalógusunk legnépszerűbb termékei

Ezek Kuplung készlet katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Kuplung készlet termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

A teherautókhoz készült kuplung szett olyan gépjármű alkatrészekből áll, amelyek a motor által leadott nyomatékot továbbítják a sebességváltónak. Az ilyen típusú szettek általában egy lendkereket, egy kuplung nyomólapot, egy kuplungtárcsa, egy kuplung kinyomócsapágyat, és rögzítő elemeket tartalmaznak. Ha kéttárcsás tengelykapcsoló rendszerrel rendelkezik az adott teherautó, akkor a hozzá készült kuplung szettben egy közbetéttárcsa is található. A komponenseket általában öntöttvasból, alumínium ötvözetekből, és azbesztet nem tartalmazó súrlódó anyagokból állítják elő. Az egyes gyártók katalógusaiban található kuplung szettek az ár, és a komponensek száma terén térnek el egymástól.

Mikor válik szükségessé az új szett beszerelése?

A kuplung szerelvény esetében a cserére vonatkozóan nincs megadva pontos idő intervallum, de az élettartama általában 80,000-150,000 megtett km-re tehető. A kopás mértéke nagyban függ a vezetési stílustól, és a gépjármű üzemeltetési körülményeitől.

Számos jelből következtethetünk arra, hogy esedékessé vált az új komponensek beszerelése. Ezek közé sorolhatók például a következők is: problémák sebesség fokozat váltásoknál, nem megfelelően kapcsol, illetve nem megfelelően old ki - nem kapcsol szét - a kuplung, a gépjármű karosszériája vibrál, a kuplung pedál benyomásakor a teherautó rángat és szokatlan zajok hallhatók.

A személyautókhoz készült tengelykapcsoló komponensekkel ellentétben, a teherautó komponensek jelentős mértékű terhelésnek vannak kitéve. Ebből kifolyólag fokozottan ajánlott mindig időben elvégeztetni a komponensek diagnosztikáját, és a szükséges javításokat egy megfelelő szakszervizben.

Kuplung szetteket előállító neves gyártók

Széles körben ismert márkák:

  • Valeo;
  • Sachs;
  • Luk;
  • Dt és egyéb márkák.
AUTODOC: kényelmes online vásárlás

Az online webáruházunkból bármikor vásárolhat teherautókhoz készült kuplung szetteket és számos egyéb alkatrészt is. Amennyiben az adott termékeket promóció keretében kínáljuk, akkor lényegesen olcsóbban vásárolhatja meg őket. Az AUTODOC ügyfélszolgálatának munkatársai bármikor örömmel állnak a rendelkezésére, és tájékoztatják önt az aktuális kedvezményeikről is, aminek köszönhetően az online vásárlásainak alkalmával rendkívül kedvező feltételekkel juthat hozzá kiváló minőségű termékekhez.