Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Utastér levegő szűrő teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Utastér levegő szűrő termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Utastér levegő szűrő alkatrész rendelés alacsony áron
  • Utastér levegő szűrő tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
    Biztonságos megrendelés 200 nap
Teherautó Utastér levegő szűrő katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Utastér levegő szűrő a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Utastér levegő szűrő tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Több

Teherautó Utastér levegő szűrő: katalógusunk legnépszerűbb termékei

Ezek Utastér levegő szűrő katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Utastér levegő szűrő termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

A teherautókhoz készült utastér levegő szűrők - a szellőzőnyílásokon beáramló levegőből kiszűrik a port, ami a szennyezett utakon és az utak mellett van jelen. Emellett meggátolják a kipufogó gázokban lévő veszélyes vegyi anyagok, a pollenek, és az egyéb allergén anyagok bejutását a vezetőfülkébe.

A teherautókhoz készült utastér levegő szűrők típusai

A gyártók katalógusaiban található komponenseknek különböző szűrőelemeik lehetnek:

  • Papír. Csak a por és a korom ellen nyújtanak védelmet, és viszonylag olcsók.
  • Aktív szén. Kiszűri a port, és meggátolja, a fenol- és benzolcsoportba tartozó toxikus vegyületek, valamint a nitrogén-oxidok és a kén-oxidok bejutását az vezetőfülkébe. Emellett hatékony a kellemetlen szagok megszüntetése terén is. Az ár tekintetében drágább, mint a papírból készült szűrőelemek.

A szűrési mód alapján az alábbi komponensek vannak:

  • Mechanikus. Eltávolítják a nagyméretű szennyeződés részecskéket.
  • Adszorpciós. Egy kiegészítő réteggel rendelkeznek, ami aktív szénből készül, és képes megkötni a gázokat, illetve a kellemetlen szagokat.
  • Elektrosztatikus. Az elektromosan feltöltött szűrőanyagnak köszönhetően még a legapróbb szennyeződéseket is képesek kiszűrni. Az ilyen típusú szűrőelemek rendkívül hatékonyak.

A személyautókhoz készített szűrőelemekhez hasonlóan, a teherautókhoz gyártott szűrőelemek is eltérők lehetnek a ház rész formája és vastagság tekintetében.

Meghibásodások és a kiváltó okaik

A gépjármű használata során, komponens munkavégző felülete idővel eltömődik, ami különösen igaz olyan esetekben, ha gyakran van kitéve olajnak vagy víznek. Az alkatrész cserét évente egyszer, a nyári időszak előtt kell megejteni. Abban az esetben viszont, ha a teherautót rendszeres jelleggel használják poros területeken, a csere idő intervalluma a felére csökkenhet. A szűrő ház közúti baleset vagy szakszerűtlen beszerelés következtében szenvedhet károsodást.

Hogyan deríthetők ki a meghibásodások

Az teherautó kabin légszűrő cseréjének esedékességre utaló fő jel, ha kellemetlen szag - például penészszag - érezhető a vezetőfülkében. A komponens állapotát abban az esetben is érdemes ellenőrizni, ha páralecsapódás jelenik meg az ablakokon, illetve ha nem megfelelő a bejövő légáramlás a vezetőfülkében. A vizuális ellenőrzés során a szűrőelemen könnyen észrevehetők a különböző szennyeződések, illetve a sérülések. Mindkét esetben mielőbb gondoskodni kell a szűrő cseréjéről, mivel ezt az alkatrészt nem lehet megjavítani.

AUTODOC: kényelmes online vásárlás

Ha gyorsan szeretne utastér levegő szűrőt, vagy más komponenseket vásárolni a gépjárművéhez, akkor keresse fel az AUTODOC online webshopját. Ügyfélszolgálati csapatunk szívesen segít megtalálni a megfelelő alkatrészt, így az a lehető leghamarabb feladásra kerül. Akciós időszakban áraink hihetetlenül alacsonyak. Válassza az AUTODOC-t, és vásároljon többet, kevesebbért!