Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Kormányhidraulika szűrő teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Kormányhidraulika szűrő termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Kormányhidraulika szűrő alkatrész rendelés alacsony áron
  • Kormányhidraulika szűrő tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
    Biztonságos megrendelés 200 nap
  • Teherautó Kormányhidraulika szűrő mindig alacsony áron
    Legjobb ár garancia
Teherautó Kormányhidraulika szűrő katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Kormányhidraulika szűrő a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Kormányhidraulika szűrő tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Több
Teherautó Kormányhidraulika szűrő: katalógusunk legnépszerűbb termékei
Ezek Kormányhidraulika szűrő katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Kormányhidraulika szűrő termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

A teherautóknál használatos szervokormány-szűrő a munkafolyadék megtisztítására szolgál, és meggátolja az egymással érintkező elemek idő előtti elhasználódását. A szűrő a szervóolaj tartályba van beépítve; megnöveli az egység hatékonyságát.

Típusok

A személyautóknál használatos szervokormány-szűrőkhöz hasonlóan, a teherautókhoz gyártott, kereskedelmi forgalomban kapható komponensek is egy papír elemből és egy hálóból állnak. A háló általában az alábbi anyagokból készülhet:

  • fém;
  • műanyag.

Különböző rögzítési móddal rendelkező komponensek vásárolhatók meg online:

  • behelyezett;
  • menetes.

A gyártói katalógusokban lévő termékek egymástól eltérő méretűek lehetnek, és főként az átmérő és a magasság terén különböznek egymástól..

Meghibásodások és az okaik

Az ilyen típusú komponenseknek nincs meghatárzott élettartamuk. A csere intervallum általában az adott teherautó használati útmutatójában van feltüntetve. Abban az esetben, ha gyenge minőségű munkafolyadékot használnak a komponens eltömődhet, sőt még el is deformálódhat. A szervó olaj cseréjekor a szűrőt is ki kell cserélni.

Hogyan vehetők észre a meghibásodások

A komponens meghibásodására utaló olajszivárgások a szervóolaj tartály vizuális ellenőrzése révén vehetők észre. Emellett az anyag színének, konzisztenciájának, szagának megváltozása is jelezheti a komponens meghibásodását, és emiatt csökkenhet a kormányzási mechanizmus pontossága, és szokatlan zajok hallhatók a kormány szervó egység felől.

AUTODOC: kényelmes online vásárlás

Az AUTODOC online áruházából bármikor kedvező áron vásárolhat szervokormány-szűrőket, és számos egyéb komponenst is, amire csak a haszongépjárműve javításához, karbantartásához szüksége lehet. Emellett rendszeresen vannak nálunk különböző promóciók is, amelyek révén még olcsóbban szerezheti be az ön számára szükséges termékeket. Vásároljon tőlünk már ma kiváló minőségű komponeseket, amelyeket a lehető legrövidebb időn belül kiszállítjuk önnek!

loader Kérjük, várjon...