Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Küszöb / ajtóoszlop teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Küszöb / ajtóoszlop termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Küszöb / ajtóoszlop alkatrész rendelés alacsony áron
 • Küszöb / ajtóoszlop tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
  Biztonságos megrendelés 200 nap
 • Teherautó Küszöb / ajtóoszlop mindig alacsony áron
  Legjobb ár garancia
Teherautó Küszöb / ajtóoszlop katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Küszöb / ajtóoszlop a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Küszöb / ajtóoszlop tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Több
Teherautó Küszöb / ajtóoszlop: katalógusunk legnépszerűbb termékei
Ezek Küszöb / ajtóoszlop katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Küszöb / ajtóoszlop termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

A teherautó ajtó küszöbök meggátolják a szennyeződések bejutását a vezetőfülékbe, és megnövelik a karosszéria élettartamát. Olyan változataik is vannak, amelyek megkönnyítik a vezetőnek és az utasnak a vezetőfülkébe történő beszállást.

Típusok

A funkcióktól függően a katalógusokban lévő termékek az alábbiak szerint csoportosíthatók::

 • Védő funkciójú. Olcsók és egyszerű dizájn jellemzi őket.
 • Lábtámasszal rendelkező küszöbök. Jóval komplexebb kialakításúak; a segítségükkel az utasok gyorsabban be tudnak szállni a vezetőfülkébe.

A személyautókhoz készült ajtóküszöbökhöz hasonlóan, a teherautókhoz gyártott ilyen típusú komponensek is a karosszéria alsó részéhez vannak hozzá rögzítve, és különböző anyagokból állíthatják elő őket. Ennek megfelelően egy online áruházból az alábbi anyagokból gyártott komponensek vásárolhatók meg:

 • Műanyag. Nem hajlamosak a korrózióra és alacsony áruk van.
 • Fém. Lényegesen tartósabbak. Alumíniumból és acélból is készülhetnek

A beépítési mód szerint a küszöbök lehetnek:

 • Kivehetők. Általában csavarokkal és fejescsavarokkal vannak beszerelve. Javítás esetén könnyen ki lehet szerelni őket.
 • Fix beépítésűek. Hegesztés révén történik a rögzítésük.

Meghibásodások és az okaik

Az ilyen típusú komponenseknek nincs gyárilag megadott pontos élettartamuk. Abban az esetben kell kicserélni őket, a mechanikai sérülés éri őket, vagy ha korrózió okozta károkat szenvednek. Ugyanakkor viszont közúti balesettől, vagy vegyi anyagoknak való hosszú idejű kitettség miatt el is deformálódhatnak. A komponensek élettartamának megnövelése érdekében érdemes rendszeres jelleggel megtisztítani őket egy a célra megfelelő autómosóban.

Hogyan vehetők észre a meghibásodások

A meghibásodott fém elemek esetében a festék felhólyagzik és elkezd leperegni. Emellett az oxidáció nyomai is észrevehetők rajtuk. A műanyagból készült komponenseknél meghibásodás esetén repedések, bemélyedések vehetők észre..

AutoDoc: kényelmes online vásárlás

Ha online szeretne teherautó ajtóküszöböket vagy bármely egyéb alkatrészt vásárolni, akkor keresse fel az AutoDoc weboldalát. Az ügyfélszolgálatunk szakképzett munkatársai bármikor örömmel állnak az ön rendelkezésére. Kollégáink hasznos tanácsokkal látják el önt, de emellett az aktuális promóciók kapcsán is tájékoztatják, amelyek révén pénzt spórolhat, és rendkívül alacsony áron szerezhet be minőségi termékeket. Ha minket választ, akkor a haszongépjárműve karbantartása és javítása minden esetben olcsó lesz!

loader Kérjük, várjon...