Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Sárvédő / -alkatrészek teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Sárvédő / -alkatrészek termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Sárvédő / -alkatrészek alkatrész rendelés alacsony áron
 • Sárvédő / -alkatrészek tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
  Biztonságos megrendelés 200 nap
 • Teherautó Sárvédő / -alkatrészek mindig alacsony áron
  Legjobb ár garancia
Teherautó Sárvédő / -alkatrészek katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Sárvédő / -alkatrészek a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Sárvédő / -alkatrészek tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Több
Teherautó Sárvédő / -alkatrészek: katalógusunk legnépszerűbb termékei
Ezek Sárvédő / -alkatrészek katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Sárvédő / -alkatrészek termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

A sárvédők arra a célra szolgálnak, hogy megvédjék a teherautó karosszériáját a mechanikai sérülésektől, így például a kőfelverődéstől. A sárvédők a kerekek feletti részen vannak anyák és csavarok révén felszerelve.

Típusok

A gyártói katalógusokban alapvetően kétféle sárvédő változat van, amelyek a beszerelési tengely terén térnek el egymástól:

 • első tengelyhez megfelelő;
 • hátsó tengelyhez megfelelő.

A hátsó sárvédők általában:

 • több elemből állnak;
 • tömörek.

Online módon különböző alapanyagokból készült alkatrészek rendelhetők:

 • alumínium;
 • acél, galvanizált acél;
 • műanyag.

A teherautókhoz készült sárvédők a méret és a forma terén eltérnek a személyautókhoz készült sárvédőktől. Ez a két paraméter elsősorban a felfüggesztés dizájnjának jellemzőitől, és a kormányzott kerekek forgásszögétől függ.

Meghibásodások és az okaik

A komponenseknek nincs gyárilag megadott élettartamuk, és kizárólag olyan esetben kell kicserélni őket, ha mechanikai sérülést szenvedtek. A fémből készült alkatrészek esetében a korrózió megjelenése okozhat problémát. Emellett a komponensek idő előtti elhasználódását okozhatja az is, ha a teherautót rendszeres jelleggel használják terepen, vagy magas páratartalmú környezetben.

Hogyan vehetők észre a meghibásodások

Az ilyen típusú gépjármű alkatrészek aktuális állapotát vizuális ellenőrzés révén lehet felmérni. A csere szükségességét jelzik a horpadások, a komponensek elmozdulása, a repedés, bemélyedések és az egyéb mechanikai sérülések. Bizonyos esetekben a komponensek felülete kiegyengetéssel javítható, viszont a jelentős mértékben deformálódott alkatrészeket mindenféleképpen ki kell cserélni. .

AUTODOC: kényelmes online vásárlás

Ha azt hiszi, hogy nem vásárolhat minőségi alkatrészeket olcsón, akkor regisztráljon az AUTODOC online áruházában, ahol ön is meggyőződhet ennek az ellenkezőjéről! Tőlünk rendkívül kedvező áron szerezhet be sárvédőket, és bármely egyéb teherautó alkatrészt is. A rendszeres jellegű promócióinknak köszönhetően pedig minden egyes vásárlása alkalmával pénzt spórolhat. Legyen ön is az ügyfelülünk, hogy jelentős mértékben csökkenthesse a gépjárműve karbantartásának költségeit.

loader Kérjük, várjon...