Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Kerékcsapágy / -készlet teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Kerékcsapágy / -készlet termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Kerékcsapágy / -készlet alkatrész rendelés alacsony áron
  • Kerékcsapágy / -készlet tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
    Biztonságos megrendelés 200 nap
Teherautó Kerékcsapágy / -készlet katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Kerékcsapágy / -készlet a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Kerékcsapágy / -készlet tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Több

Teherautó Kerékcsapágy / -készlet: katalógusunk legnépszerűbb termékei

Ezek Kerékcsapágy / -készlet katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Kerékcsapágy / -készlet termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

A kerékcsapágy a teherautó hajtásrendszerének egyik komponense. Ez az alkatrész biztosítja kerékagy szabad forgását, pozicionálását és mechanikus csatlakozását a tengelyen. A kerékcsapágy minősége közvetlenül befolyásolja a gépjármű irányíthatóságát, ezért abban az esetben, ha meghibásodik, azonnal ki kell cserélni, mivel ezt a komponenst nem lehet megjavítani. A kerékcsapágy készlet a fő komponens mellett tartalmazhat csapágy futógyűrűt, tömítéseket, rögzítő gyűrűket, védő kupakokat, dugókat, csapokat, sasszegeket, csavarokat, anyákat stb.

Mikor válik szükségessé a készlet beszerelése

Az ilyen típusú komponensek rendkívül tartósak, és megbízhatók, de az állandó mechanikai terhelés hatására idővel elhasználódnak. Az autókbantalálható golyóscsapágyak, és görgőscsapágyak, valamint a teherautókban lévő kúpgörgős csapágyak esetében is, idővel szükségessé válik az alkatrészcsere a fém természetes abráziós kopása, vagy a csapágy futógyűrű meghibásodása miatt.

Az alkatrészcsere szükségességére olyan jelek utalhatnak, mint például a menet közben hallható zümmögő zaj, a kormány elfordításakor hallható recsegő hangok, a kenőanyag elfolyása, a kerékagy túlhevülése, és a keréknél tapasztalható holtjáték. Amennyiben a fenti hibajelenségek valamelyikét észleli, azonnali karbantartás szükséges.

A komponenseket a javítási kézikönyvben megadott módon kell beszerelni. Az esetek döntő többségében csak azon az oldalon kell kicserélni a komponenseket, ahol erre ténylegesen szükség van.

Kerékcsapágy készleteket gyártó neves cégek

Az alábbi márkák égisze alatt gyártott komponensek kiváló minőségűek:

  • Polish Kamoka;
  • Dutch A. B. S.;
  • German Vaico, Ridex;
  • French SNR;
  • Swedish SKF;
  • Danish JP Group, etc.

AUTODOC: kényelmes online vásárlás

Ha olyan online webáruházat keres, ahol olcsón vásárolhat kiváló minőségű termékeket, akkor ne keresgéljen tovább, mert az AUTODOC-nál mindent egy helyen megtalál! Könnyen használható, felhasználóbarát kialakítású weboldallal és mobil alkalmazással is rendelkezünk, így gyorsan megtalálja nálunk az ön számára szükséges összes terméket. A katalógusunkban lévő termékek ára megfizethető, de emellett rendszeres jelleggel tartunk promóciókat is, amelyek során kedvezményes áron kínálunk számos árucikket, aminek köszönhetően pénzt spórolhat. Tartozzon ön is az AUTODOC ügyfelei közé, és vásároljon alacsony áron prémium minőségű kerékcsapágy készleteket, lengéscsillapítókat, féktárcsákat, fékbetéteket és egyéb teherautó alkatrészt.