Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Csapszeg / -alkatrészek teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Csapszeg / -alkatrészek termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Csapszeg / -alkatrészek alkatrész rendelés alacsony áron
  • Csapszeg / -alkatrészek tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
    Biztonságos megrendelés 200 nap
  • Teherautó Csapszeg / -alkatrészek mindig alacsony áron
    Legjobb ár garancia
Teherautó Csapszeg / -alkatrészek katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Csapszeg / -alkatrészek a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Csapszeg / -alkatrészek tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Több
Teherautó Csapszeg / -alkatrészek: katalógusunk legnépszerűbb termékei
Ezek Csapszeg / -alkatrészek katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Csapszeg / -alkatrészek termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

A tengelycsonk egy rendkívül fontos eleme a tehergépjármű első felfüggesztésének, mivel az állapota jelentős mértékben befolyásolja a gépjármű kezelhetőségét. A tengelycsonk felelős a kerekek egy bizonyos szögben történő elfordításáért.

Típusok

A katalógusokban található termékek az alapanyaguk terén, illetve a beszerelési oldal vonatkozásában is eltérnek egymástól. Az alábbi anyagokból állítják elő őket:

  • öntöttvas;
  • acél.

A tengelycsonk dizájnja a személyautók esetében sokkal összetettebb, mint a teherautóknál. A tehergépjárművekhez szerelvény változatban is megrendelheti a komponenst, illetve rendelhet különálló alkatrészeket is, mint például tömítést, vagy tartó bilincset.

Meghibásodások és az okaik

A tengelycsonk esetében nincs gyárilag megadott konkrét időpont a cseréjére vonatkozóan. Rendszerint akkor válik szükségessé a cseréje, amikor a komponens, vagy a beépítési helye eldeformálódik, vagy repedezetté válik. Emellett a csapágygyűrűnél is igen gyakran előfordulhatnak meghibásodások. A problémák hátterében általában súrlódás, agyagfáradtság, közúti balesetek során elszenvedett külső hatások, illetve a tehergépjármű terepen történő használata áll. A komponens csavarmenetét az is károsíthatja, ha a beszerelése során nem megfelelő meghúzási nyomatékot alkalmaztak. Időnként az is előfordulhat, hogy a komponens teljesen használhatatlanná válik. Ez általában a szakszerűtlen javítás, illetve a komponensen keletkezett repedések hegesztés révén történő javítási kísérletek miatt következik be.

Hogyan vehetők észre a meghibásodások

A tengelycsonk egy tartós és megbízható komponense, amelynek esetében nincs szükség gyakori állapot ellenőrzésre. Olyan esetekben válik szükségessé a karbantartása, hogyha például kopogó hang hallható az első felfüggesztés felől, romlik a gépjármű irányíthatósága, illetve idő előtt elkopnak a gumiabroncsai. Ilyen esetekben mihamarabb fel kell venni a kapcsolatot egy megfelelő szakemberrel, mivel a kormányozhatóság romlása komoly közúti balesetekhez vezethet. A tehergépjárművek esetében nincs szükség mindkét tengelycsonk - a bal és a jobb oldali - egyszerre történő cseréjére: elég csupán a meghibásodott tengelycsonkot kicserélni.

AUTODOC: kényelmes online vásárlás

Az online webshopunkból többek között olyan tengelycsonkot is vásárolhat, ami tökéletesen megfelel a gépjárműve paramétereihez. Emellett számos egyéb terméket is olcsón beszerezhet tőlünk: lengéscsillapítókat, stabilizátorokat, kereszt-lengőkarokat stb. Ha promóciós időszak alatt adja le az online rendelését, akkor jelentős összeget is megspórolhat. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, adja le a rendelését most!

loader Kérjük, várjon...