Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
30-7336
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Vízhűtő / -tartozékok teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Vízhűtő / -tartozékok termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Vízhűtő / -tartozékok alkatrész rendelés alacsony áron
  • Vízhűtő / -tartozékok tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
    Biztonságos megrendelés 200 nap
Teherautó Vízhűtő / -tartozékok katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Vízhűtő / -tartozékok a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Vízhűtő / -tartozékok tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Több

Teherautó Vízhűtő / -tartozékok: katalógusunk legnépszerűbb termékei

Ezek Vízhűtő / -tartozékok katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Vízhűtő / -tartozékok termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

A teherautó  motorhűtő radiátor  meggátolja a motor túlmelegedését. A folyadék a keringése során a gépjármű mozgás révén létrejövő légáramlás révén hűl le, amire a hűtőventillátor is rásegít.

Teherautó motorhűtő típusok

Anyag alapján:

  • Alumínium. Az előnyük a kis súly és a megfizethető ár.
  • Réz. Az ilyen raditároknak kiváló hővezető képességük van, de emellett jóval ellenállóbbak a korrózióval szemben.

Az ilyen típusú termékek egymástól eltérő dizájnnal rendelkezhetnek, ami lehet:

  • Lapos hűtőborda mag. Általában lapos vagy ovális formájú csöveket is tartalmaznak. Az elemek úgy vannak elhelyezve, hogy a hűtőfolyadék a keringése során áthaladjon a keresztirányú hűtőlamellákon, ami jelentős mértékben megnöveli a hőleadó terület mértékét.
  • Kanyargós kialakítású hűtőborda mag. Ebben az esetben a csövek egy sorban egymás mellett helyezkednek el. A redőzött bordák köztük vannak elhelyezve. Ez a speciális dizéjn fokozza a hűtőrácson áthaladó légáramlás turbulenciáját.

A termék katalógusokban lévő berendezések a hossz, szélesség, és a magasság terén is eltérnek egymástól. A teherautók esetében jóval nagyobb méretekkel, és nagyobb súllyal rendelkező motorhűtőket használnak, mint a személyautóknál.

Meghibásodások és az okaik

A termék például közúti baleset következtében elveszítheti az integritását. Emellett a motorhűtőt korrózió okozta sérülések is megjelenhetnek a hűtőfolyadéknak, vagy a nem megfelelően kiválasztott tiszsztítószernek történő kitettség következtében. Emellett igen gyakori probléma a hűtőfolyadék áramlásának akadályba ütközés, azaz a nem megfelelő mértékű cirkuláció. Ennek oka a motorhűtő különböző lerakódások miatti szenyezetté válása, ami például a tömítőanyagok szakszerűtlen használata miatt következhet be.

Hogyan deríthetők ki a meghibásodások

A motorhűtő rossz állapotát jelezheti a motorhűtőfolyadék hőmérséklet-jelző is. Emellett a motorhűtő integritásának elvesztése folytán bekövetkező hűtőfolyadék szivárgást általában egy jellegzetes szag is kíséri, ami a gépjármű fülkéjében, illetve az egység környékén is érezhető. Ilyen esetben meg meg kell vizsgált a teherautó motorhűtőjét, hogy kiderüljön vannak-e rajta sérülések, illetve szivárgásra utaló nyomok. Ehhez esetlegesen a motorhűtő közelében lévő elemek kiszerelése is szükséges lehet. Mivel ez egy komplex munkafolyamat, ezért érdemesebb teherautó szervizben dolgozó szakemberekre bízni, akik elvégzik az ellenőrzést, és szükség esetén kicserélik a komponest.

AUTODOC: kényelmes online vásárlás

A teherautója olcsó javítása érdekében rendeljen meg minden ön számára szükséges komponenst az AUTODOC online áruházából. Rendszeres jelleggel tartunk különböző promóciókat, amelyek révén a legjobb áron vásárolhat motorhűtő radiátort, illetve bármely egyéb alkatrészét a tehergépjárművéhez. Amennyiben segítségére lenne szükség, ügyfélszolgálatunk szakképzett munkatársai bármikor örömmel segítenek kiválasztani az ön számára szükséges termékeket a katalógusunkból. Cégünk munkatársaival online chat-en is felveheti a kapcsolatot.