Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Rugófelfüggesztés / -tartozékok teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Rugófelfüggesztés / -tartozékok termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Rugófelfüggesztés / -tartozékok alkatrész rendelés alacsony áron
  • Rugófelfüggesztés / -tartozékok tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
    Biztonságos megrendelés 200 nap
Teherautó Rugófelfüggesztés / -tartozékok katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Rugófelfüggesztés / -tartozékok a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Rugófelfüggesztés / -tartozékok tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Több

Teherautó Rugófelfüggesztés / -tartozékok: katalógusunk legnépszerűbb termékei

Ezek Rugófelfüggesztés / -tartozékok katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Rugófelfüggesztés / -tartozékok termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

A felfüggesztés rugó tartóelemei a személyautók esetében a tengely alatt helyezkednek el, míg a teherautók esetében a tengely felett vannak beépítve. Ezek a komponensek szavatolják a rögzítés megbízhatóságát, és ily módon a biztonságosságát is.

Teherautók felfüggesztés rugó tartóelem típusok

A termék katalógusokban az alábbi komponensek találhatók:

  • Tartóbakok, lemezek, hengeres rudak. Ezek az alkatrészek csatolják hozzá a komponens végeit a vázhoz.
  • U csavarok. Az U csavarok csatlakoztatják hozzá az elasztikus elemet a merevtengelyhez.
  • Perselyek. Gumiból vagy poliuretánból állítják elő őket. Az előbbi jobban elnyeli a rázkódást, az utóbbi lényegesen tartósabb.

Meghibásodások és az okaik

A nedvességnek való kitettség következményeként a fém alkatrészek korróziós károsodást szenvedhetnek. A perselyek esetében az abráziós kopás, az eldeformálódás, illetve a rugalmasságuk elvesztése lép fel az elhasználódás eredményeként. A rögzítő elemek kilazulásának hátterében közúti baleset, vagy a szakszerűtlenül elvégzett beszerelés állhat.

Hogyan vehetők észre a meghibásodások

Ezeknek az alkatrészeknek az esetében nincs gyárilag megadott élettartam; ezért csak szükség esetén kell kicserélni a komponenseket. Az egység esetében rendszeres időközönként karbantartás szükséges, amely során fel kell mérni az egyes elemeinek az aktuális állapotát is. Ilyenkor fokozott figyelmet kell fordítani az U csavarokra is, hogy kiderüljön kellően szorosan vannak-e meghúzva.

A komponensek meghibásodására utalhatnak az olyan hibajelenségek, mint az úttartás elvesztése, valamint a kormányozhatóság romlása. Ilyen esetekben ajánlott pontosan megmérni a távolságot a két első, és a két hátsó kerék között is. Ennek köszönhetően ugyanis kideríthető, hogy a tengelytáv hosszabb-e az egyik oldalon, mint a másiknál. Bizonyos esetekben a probléma új rögzítő elemek beszerelésével is megoldható. Abban az esetben, ha a felfüggesztés rugó cserére szorul, akkor ajánlott újakra kicserélni a tartóelemeket is.

AUTODOC: kényelmes online vásárlás

Önt is bosszantja, hogy a különböző alkatrészeket több online webshopból kell megrendelnie? Ha minket választ, akkor az AUTODOC széles kínálatának köszönhetően itt mindent egy helyen megtalál, amire csak szüksége lehet a gépjárművéhez! Tőlünk többek között rendkívül alacsony áron vásárolhat a teherautójához felfüggesztés rugó tartóelemeket, és számos egyéb kiváló minőségű alkatrészt is. Áraink kedvezők és gyakran hirdetünk akciókat. További tájékoztatásért lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Az online webáruházunk munkatársaink bármikor örömmel állnak a rendelkezésére, hasznos tanácsokkal látják el, és tájékoztatják önt a rendelkezésre álló fizetési módokról, illetve a kiszállítás feltételeiről.