Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Kipufogócsövek teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Kipufogócsövek termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Kipufogócsövek alkatrész rendelés alacsony áron
  • Kipufogócsövek tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
    Biztonságos megrendelés 200 nap
Teherautó Kipufogócsövek katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Kipufogócsövek a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Kipufogócsövek tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Több

Teherautó Kipufogócsövek: katalógusunk legnépszerűbb termékei

Ezek Kipufogócsövek katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Kipufogócsövek termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

A teherautónak a kipufogó csövei és a flexibilis csövei a kipufogó gázok eltávolítására szolgálnak. Emellett csökkentik az erőforrás okozta vibrációt és zajszintet.

Teherautó flexibilis kipufogócső típusok

Rendszerint a flexibilis csőnek van egy merev és tartós tripla fémfonat része is. A gyártó katalógusokban lévő termékek a belső réteg tekintetében különböznek egymástól:

  • Interlock (megerősített). A belső rész egymással párhuzamos rugalmas lemezekből készül. Rendkívüli tartósságukról ismertek.
  • Interbraid. Az esetükben, belül az elemek egy adott szögben vannak egymással összefonva. Alacsony ár jellemzi őket, viszont nem igazán tartósak.

Az ilyen típusú gépjármű alkatrészek készülhetnek:

  • Acélból. Viszonylag olcsók.
  • Rozsdamentes acélból. These are more reliable.

Teherautó kipufogócső típusok

Az ilyen típusú alkatrészek a rendeltetési céljuk terén térnek el egymástól:

  • Leömlőcsövek. Közvetlenül a - kipufogó - leömlőcsonk után vannak beépítve. 600 °C feletti hőmérsékletet is képesek elviselni.
  • Csatlakozó csövek. A kipufogó rendszer egyéb elemeit kötik össze egymással.
  • Kipufogóvégek. Közvetlenül a kipufogódob után vannak beépítve, és a kipufogógázok kivezetésére szolgálnak. Utasok szállításra használatos haszongépjárművek esetében, a karosszárián túlnyúló részüknek 3-5 cm közöttinek kell lennie.

Az online áruházakból különböző hosszúságban és átmérővel lehet megrendelni az ilyen típusú gépjármű alkatrészeket. Minél nagyobb az átmérő, annál kisebb a kipufogógáz áramlási sebessége. Fontos megemlíteni, hogy a haszongépjárművekhez készült komponensek nagyobb méretekkel rendelkeznek, mint a személyautókhoz készült kipufogó csövek.

Meghibásodások és az okaik

Az ilyen típusú alkatrészeknek nincs meghatározott élettartamuk; meghibásodás esetén kell csak kicserélni őket. A hagyományos csövekhez képes a flexibilis csövek gyorsabban elhasználódnak. Ennek hátterében a motor rázkódása, és a tartóelemek elkopása áll. Az ilyen típusú gépjármű alkatrészek a mechanikai sérülésekre is fogékonyak. Mechanikai sérülést okozhat például a kőfelverődés, vagy ha a gépjárművel nagyobb útakadályon mennek át. A magas páratartalom pedig a kipufogó alkatrészek korrózióját okozhatja.

Hogyan vehetők észre a meghibásodások

Ha a motor működése közben szokatlan zajok hallhatók, vagy, ha az erőforrás hangosabban működik a megszokottnál, akkor a komponenseket ki kell cserélni. Emellett az alkatrész csere szükségességét jelzi az is, ha a vezetőfülkében kipufogó gáz szagot lehet érezni. A meghibásodott alkatrészek cseréjét nem szabad késleltetni: ugyanis az akusztikus kényelmetlenség mellett megnőhet a veszélyes anyagok koncentrációja a kipufogó gázokban, csökkenhet a motor teljesítménye, és megnőhet az üzemanyag fogyasztás is.

AUTODOC: kényelmes online vásárlás

Az online webshopunkból bármikor kedvező feltételekkel vásárolhat online módon, haszongépjárművekhez készült kipufogó csöveket és flexibilis csöveket. Az ügyfélszolgálati csapatunk munkatársai mindig örömmel segítenek kiválasztani az ön számára szükséges termékeket. Emellett rendszeresen vannak nálunk promóciók is, amelyek révén pénzt spórolhat. Válassza ön is az AUTODOC-ot, hogy minél olcsóbban megoldhassa a gépjárműve javítását és karbantartását!