Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Karbamid szűrő teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Karbamid szűrő termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Karbamid szűrő alkatrész rendelés alacsony áron
  • Karbamid szűrő tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
    Biztonságos megrendelés 200 nap
  • Teherautó Karbamid szűrő mindig alacsony áron
    Legjobb ár garancia
Teherautó Karbamid szűrő katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Karbamid szűrő a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Karbamid szűrő tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Több
Teherautó Karbamid szűrő: katalógusunk legnépszerűbb termékei
Ezek Karbamid szűrő katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Karbamid szűrő termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

A légkörbe jutó kipufogógáz emisszió csökkentése érdekében, és az Euro IV, Euro V szabványoknak való megfelelés biztosítása érdekében a nehéz-tehergépjárműveket szelektív redukciós katalizátorrendszerrel (SCR) szerelik fel, ami AdBlue karbamid oldat használatán alapul. Mivel ennek a vegyi anyagnak a tisztasága közvetlen hatást gyakorol az alkalmazott technológia hatékonyságára, ezért az AdBlue oldat a megtisztítása végett egy speciális tehergépjármű karbamid szűrőn folyik keresztül. Ez a speciális szűrő eltávolítja a folyadékból a szennyeződéseket, és megvédi a rendszer komponenseit az idő előtti elhasználódástól.

Tehergépjármű karbamid szűrő típusok

Az ilyen típusú komponensek a következő módokon szerelhetők be:

  • Becsavarozással. Csavarmenettel rendelkeznek.
  • A ház rész fedelébe behelyezve. Nem rendelkeznek csavarmenettel.

A karbamid szűrők a méret terén is eltérnek egymástól: magasság, külső és belső átmérő.

Meghibásodások és az okaik

Az ilyen típusú komponensek élettartama a haszongépjárművek használati útmutatójában van megadva. Az adott gépjármű gyártójának instrukciói alapján ajánlott az egység karbantartása, illetve a szükség esetén történő cseréje. Ellenkező esetben ugyanis megnőhet a kipufogó gázokban a nitrogén-oxidok szintje, és módosulhat a diffúziójuk sebessége. A karbamid szűrő idő előtti eltömődésének hátterében általában a rossz minőségű karbamid használata áll.

Hogyan vehetők észre a meghibásodások

A gépjármű műszerfalán lévő, az AdBlue szintjelző szenzorral és a folyadék befecskendező rendszer vezérlő egységével összekötött figyelmeztető lámpa jelzi a vezető számára, ha szükségessé válik a komponens cseréje. Abban az esetben, ha ez a gépjármű alkatrész erősen beszennyeződik, akkor előfordulhat, hogy a teherautó motorját nem lehet beindítani.

AUTODOC: kényelmes online vásárlás

Az online webshopukból bármikor olcsón vásárolhat karbamid szűrőt, vagy bármely egyéb komponenst, amire szüksége lehet a teherautója javításához, karbantartásához. A felhasználóbarát kialakítású katalógusunkból könnyen kiválaszthatja a gépjárműve műszaki paramétereihez tökéletesen megfelelő, kedvező árfekvésű termékeket. Az áraink pénztárcabarátak, és rendszeres jelleggel vannak nálunk remek promóciók is, amelyek révén pénzt spórolhat. Legyen ön is az AUTODOC ügyfele, hogy mindig olcsón juthasson hozzá kiváló minőségű termékekhez.

loader Kérjük, várjon...