Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
46-0210
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Töltő / -alkatrészek teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Töltő / -alkatrészek termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Töltő / -alkatrészek alkatrész rendelés alacsony áron
  • Töltő / -alkatrészek tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
    Biztonságos megrendelés 200 nap
Teherautó Töltő / -alkatrészek katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Töltő / -alkatrészek a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Töltő / -alkatrészek tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Több

Teherautó Töltő / -alkatrészek: katalógusunk legnépszerűbb termékei

Ezek Töltő / -alkatrészek katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Töltő / -alkatrészek termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

A teherautókhoz készült turbófeltöltő - egy olyan berendezés, ami a kipufogógáz áramlási energiáját felhasználva növeli a nyomást a szívórendszerben. A levegőt az égéskamrába juttatva oxigénnel dúsítja az üzemanyag-keveréket, így téve lehetővé a nagyobb motor teljesítményt. Egy ilyen típusú berendezés önálló módon működik, és a kipufogó gázok nyomásának hatására képes elérni a 200,000 RPM-es fordulatszámot. Az ilyen típusú komponenseket nikkel-alapú ötvözetekből állítják elő.

Teherautó turbófeltöltő típusok

A gyártót katalógusokban található komponesek az alábbi módokon építhetők be:

  • Egyesével. Általában nagyobb mérettel rendelkeznek, és nagyobb a teljesítményük, viszont alacsony fordulatszámon nem hatékonyak. Az ilyen változatok olcsóbbak.
  • Párosával. Egységenként kisebb teljesítményűek, viszont az összteljesítményük magasabb. Az ilyen típusú berendezések legfőbb előnye, hogy a turbó túltöltés fenntartása révén alacsony és magas fordulatszámon is kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtanak, így biztosítva a stabil gyorsulási dinamikát.

Csatlakozási módok:

  • egymás után elhelyezkedő;
  • párhuzamos (Jobbos és balos teherautó turbófeltöltők állnak rendelkezésre).

Rendelhet eltérő indukciós mértékű turbófeltöltőket is online.

Meghibásodások és az okaik

Az ilyen típusú komponenseknek nincs pontosan meghatározott élettrtamuk. Olyan esetben hibásodnak meg, ha a csapágyak túlmelegednek vagy beragadnak, vagy ha a tengelycsap elkopik. Mindezek hátterében az elégtelen kenés, a kenőanyag minőségének a tömítés tönkremenetele miatt bekövetkező romlása, valamint az olajellátó csövek átviteli kapacitásának csökkenése állhat. Emellett a későn elvégzett olajcsere, valamint a rossz minőségű kenőanyagok használata is okozhatja a csatornák eltömődését. Ugyanakkor, ha idegen objektumok jutnak be a komponens belsejébe, az a lapátkerék eldeformálódását okozhatja.

Hogyan vehetők észre a meghibásodások

Abban az esetben kell diagnosztikának alávetni a teherautó turbófeltöltőjét, ha csökken a motor teljesítmény, illetve ha megnő az olajfogyasztás. Emellett a megibásodására utaló jelek közé sorolható a turbófeltöltő fütyülő, recsegegő hangja, a kipufogó csőből kiáramló fekete vagy szürkés színű füst, valamint a komponens időleges leállása. A komponens élettartamának megnövelése érdekében egyebek mellett fontos a kiváló minőségű üzemanyag használata, az egység időben történő karbantartása, a légszűrő és az olajszűrő időben történő cseréje, valamint az egység légnyomásánának figyelememmel követése, a műszerfalon lévő speciális kijelző műszer használata révén. Ha a rendszerben túlságosan magas a nyomás, az nem csak a turbófeltöltő meghibásodását, hanem a motor meghibásodását is okozhatja.

AutoDoc: kényelmes online vásárlás

Az online áruházunkból kedvező áron vásárolhat teherautó turbófeltöltőket és bármilyen egyéb kiváló minőségű komponenset is a tehergépjárműve javításához vagy karbantartásához. Cégünk ügyfélszolgálatának munkatársai bármikor örömmel segítenek önnek az alkatrészek kiválasztásában, és tájékoztatják önt az éppen aktuális promóciókról is. Ha minket választ, mindent percek alatt beszerezhet, amire csak a gépjárművéhez szüksége lehet. Vásároljon az AutoDoc-nál, hogy mindig olcsón juthasson hozzá minőségi termékekhez!