Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Motor csapágyazás teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Motor csapágyazás termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Motor csapágyazás alkatrész rendelés alacsony áron
  • Motor csapágyazás tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
    Biztonságos megrendelés 200 nap
  • Teherautó Motor csapágyazás mindig alacsony áron
    Legjobb ár garancia
Teherautó Motor csapágyazás katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Motor csapágyazás a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Motor csapágyazás tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Több
Teherautó Motor csapágyazás: katalógusunk legnépszerűbb termékei
Ezek Motor csapágyazás katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Motor csapágyazás termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

A tehergépjármű motortartó bak az erőforrás megbízható, fix rögzítésére szolgál. Emellett ez a komponens elnyeli a gépjármű mozgása közben az alvázkeret irányából jövő vibrációt, rázkódást.

Tehergépjárművekhez készült motortartó bak típusok

A személyautókhoz gyártott motorttartó bokokhoz hasonlóan, a komponensek a következő típusúak lehetnek:

  • Gumi és fém. Relatív olcsók, és igen népszerűek. Egyszerű dizájnnal rendelkeznek; az ilyen típusú komponensek általában kopásálló gumiból készült tömítések, amelyek két fémlemez között vannak elhelyezve. .
  • Hidraulikus. Jól adatptálódnak a motor különböző üzemállapotaihoz, és rendkívül hatékonyan elnyelik a vibárciót. A dizájnjuk munkafolyadékkal ellátott kamrákat, és egy mozgatható membrán is tartalmaz. Ezek arra a célra szolgálnak, hogy elnyeljék a kisebb vibárciókat, amelyek például olyankor keletkeznek, amikor a tehergépjárművet viszonylag sima felületű közúton használják.

Amikor termék katalógusból komponenseket választ ki, vegye figyelembe, hogy az ilyen típusú alkatrészek a beépítési oldal alapján eltérnek egymástól. A motor rögzítésére szolgáló tartóelemek egyike fokozott terhelésnek van kitéve, ezért jóval tömörebb anyagból állítják elő. Ennek folytán a bal és a jobb oldal motortartó bakok ára egymástól eltérő lehet.

Meghibásodások és az okaik

Ha a komponens elveszíti az integritását, akkor ki kell cserélni. Emellett a komponensek idővel elveszíthetik a csillapító és rezgéselnyelő képességüket. A mechanikai eredetű sérülések az esetek döntő többségében a motor intenzív terhelése folytán, az erős vibárciótól és a hőmérséklet változásoktól keletkeznek..

Hogyan deríthetők ki a meghibásodások

Az ilyen típusú akatrészek esetében nincs gyárilag megadva, hogy pontosan mikor válik szükségesé a cseréjük. A meghibásodokra ezért például a karbantartások alkalmával lehet fényt deríteni. Emellett gyakran megesik, hogy esetekben kerül sor egy szakszervíz felkeresésre, amikor furcsa zaj hallható, illetve, amikor erős vibárció érzékelhető a motortérben.

AUTODOC: kényelmes online vásárlás

Az online webáruházunkból rendkívül kedvező feltételekkel vásárolhat motortartó bakokat, olajszűrőt, szimeringet, és számos egyéb tehergépjárművkhez gyártott alkatrészt. Az AUTODOC által nyújtott rendszeres jellegű promócióknak köszönhetően minimalizálhatja a teherautója javítási költségeit. Cégünk szakemberei a leadott rendeléseket gyorsan feldolgozzák, és megszervezik a kiszállítás lebonyolítását. Ennek köszönhetően ön a lehető legrövidebb időn belül átveheti a megvásárolt termékeket.

loader Kérjük, várjon...