Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Légrugó tömb teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Légrugó tömb termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Légrugó tömb alkatrész rendelés alacsony áron
  • Légrugó tömb tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
    Biztonságos megrendelés 200 nap
  • Teherautó Légrugó tömb mindig alacsony áron
    Legjobb ár garancia
Teherautó Légrugó tömb katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Légrugó tömb a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Légrugó tömb tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Több
Teherautó Légrugó tömb: katalógusunk legnépszerűbb termékei
Ezek Légrugó tömb katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Légrugó tömb termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

Általában csak azok a személyautók vannak felszerelve légrugós felfüggesztéssel, amelyek a felső kategóriába tartoznak. Ugyanakkor viszont a légrugós felfüggesztés széles körben használatos a teherautók esetében. Az ilyen típusú felfüggesztések relatíve kis súllyal rendelkeznek, és jelentős mértékben kényelmesebbé teszik a gépjármű használatát. Emellett az ilyen típusú rendszerek azt is lehetővé teszik, hogy be lehessen állítani az útfelület és a gépjármű karosszériájának padlója, vagy a platformja közötti távolságot. Ez jelentős mértékben leegyszerűsíti a gépjárművel kapcsolatos rakodási műveleteket. A teherautók rendszerint egykörös komponensekkel vannak felszerelve.

Típusok

Az egységekben különböző típusú elemeket használnak:

  • Módosítható hatókörű. A csapágy karimák eltolásával állítható be.
  • Konstans hatókörű. A dugattyú-típusú komponensek tartoznak ebbe a kategóriába.

Az ilyen típusú szerkezetek mindkét tengelyre fel lehetnek szerelve, viszont a teherautók esetében a hátsó légrugós felfüggesztés lényegesen gyakoribb, mint az első.

Meghibásodások és az okaik

A légrugós felfüggesztések esetében nincs megadva gyárilag a cserére vonatkozó pontos idő intervallum; általában olyankor válik szükségessé az alkatrész csere, ha a pneumatikus hengerek az abráziós kopás hatására elveszítik az integritásukat. Ez pedig olyan esetekben történik meg, ha a munkavégző felület állandó jelleggel érintkezik homokkal, vagy különböző szennyeződésekkel. A meghibásodások másik gyakori oka, a kompresszor hosszú időn keresztül történő folyamatos használata miatt bekövetkező meghibásodása.

Hogyan vehető észre a teherautó légrugós felfüggesztésének meghibásodása

A meghibásodását a műszerfalon lévő megfelelő ellenőrző lámpa jelezheti. Emellett abból is észrevehető, ha parkolásnál a karosszéria gyakran megsüllyed - leül - az egyik keréknél. A kompresszor meghibásodásra utaló figyelmeztető jel lehet például a működése közben hallható szokatlan zaj. Ez olyankor is előfordulhat, ha az átlagosnál több időt vesz igénybe a megfelelő nyomásszint előállítása. Az egység egésznek kicserélése nem minden esetben szükséges; ugyanis egyes esetekben kizárólag a meghibásodott komponenseket kell megjavítani. Amennyiben ez szükséges, érdemes felvenni a kapcsolatot szakszervizben dolgozó szakemberekkel, és rájuk bízni a szükséges munkálatokat.

AUTODOC: kényelmes online vásárlás

Légrugós felfüggesztést, vagy egyéb komponenseket szeretne vásárolni a teherautójához? Az AUTODOC online áruházának katalógusában széles választékot talál az ilyen típusú termékekből is. A megfizethető árainknak köszönhetően pénzt is spórolhat. Ha promóciós időszakok alatt szeret vásárolni, akkor nálunk erre is lehetősége van. Rendszeresen nyújtunk vásárlóinknak kedvezményeket, melyekkel kiváló minőségű alkatrészeket vásárolhatnak alacsony áron. Ha további információra van szüksége, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunk szakértőivel az online chat-en, vagy hívjon minket telefonon.

loader Kérjük, várjon...