Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Kormányrúd teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Kormányrúd termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Kormányrúd alkatrész rendelés alacsony áron
 • Kormányrúd tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
  Biztonságos megrendelés 200 nap
Teherautó Kormányrúd katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Kormányrúd a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Kormányrúd tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Több

Teherautó Kormányrúd: katalógusunk legnépszerűbb termékei

Ezek Kormányrúd katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Kormányrúd termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

A kormánytolórúd a kormányműház és a kerákerékagy irányítókar közötti erőátvitelre szolgál, így biztosítva a teherautó kormányzott kerekei számára a megfelelő elfordulási szöget. Ez a komponens egy cső, ami olyan speciális furatokkal rendelkezi, amelyekbe gömbfejű csavarok vannak beszerelve.

Típusok

A következő tengelyekhez vannak ilyen típusú komponensek:

 • első tengely;
 • hátsó tengely;
 • középső tengely;
 • szabadon futó tengely.

Kereskedelmi forgalomban főként első és hátsó kormánytolórúd kapható haszongépjárművekhez. Az ilyen típusú komponensek a tengelytő függetlenül egymástól eltérő konstrukcióval rendelkezhetnek:

 • nem szerelhető szét (nem javítható);
 • szétszerelhető (a javítási lehetőségnek köszönhetően sokkal tartósabb).

A katalógusokban található ilyen típusú gépjármű alkatrészek az alábbiak tekintetében is eltérnek egymástól:

 • súly;
 • méret;
 • rögzítők típusa.

Meghibásodások és az okaik

A komponens hosszú élettartammal rendelkezik. Deformáció miatt mehet tönkre, amit okozhat például az is, ha a teherautó egy nagyobb akadályba ütközik. Mivel ehhez a komponenshez eléggé nehéz hozzáférni, ezért a cseréjét egy a célra megfelelő szakszervizben kell elvégezni. Az alkatrész cserét követően futóműbeállítás is szükséges.

Hogyan vehetők észre a meghibásodások

A teherautókhoz gyártott komponenseknél ugyanazok a meghibásodásra utaló jelek, mint a személyautókhoz készült kormánytolórudak meghibásodása esetében. Például kanyarodáskor szokatlan hangok hallhatók, megnövekedhet a kormánykerék holtjátéka, vagy kopogó hangot adhat ki használatkor. Emellett esetenként megfigyelhető a teherautó megdőlése az egyik oldala irányába.

AUTODOC: kényelmes online vásárlás

Ha olcsón szeretné megoldani a teherautója javítását, karbantartását, akkor rendeljen kiváló minőségű, megfizethető árú alkatrészeket az AUTODOC online webshopjából. Tőlünk bármikor kedvező áron várárolhat teherautóhoz készült kormánytolórudat vagy bármely egyéb alkatrészt is. Az ügyfélszolgálatunk szakemberei mindig örömmel állnak az ön rendelkezésére, segítenek a megfelelő alkatrészek kiválasztásában, és emellett tájékoztatják az aktuális promóciókról is. Adja le most a rendelését online, hogy rendkívül kedvező feltételekkel, rövid időn belül juthasson hozzá minőségi termékekhez!