Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Kormánygép szivattyú teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Kormánygép szivattyú termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Kormánygép szivattyú alkatrész rendelés alacsony áron
  • Kormánygép szivattyú tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
    Biztonságos megrendelés 200 nap
  • Teherautó Kormánygép szivattyú mindig alacsony áron
    Legjobb ár garancia
Teherautó Kormánygép szivattyú katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Kormánygép szivattyú a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Kormánygép szivattyú tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Több
Teherautó Kormánygép szivattyú: katalógusunk legnépszerűbb termékei
Ezek Kormánygép szivattyú katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Kormánygép szivattyú termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

A szervószivattyú a teherautó kormány rendszerének egyik egysége, ami nagy nyomás mellett olajjal látja el a rendszert. A szervószivattyú a motorra van felszerelve és a főtengely által van meghajtva. Ennek folytán addig működik, ameddig a gépjármű motorja jár.

Teherautó szervószivattyú típusok

A gyártói katalógusokban különböző meghajtási típusú komponensek találhatók. A meghajtás módja alapján ezek lehetnek:

  • ékszíjas meghajtás (egy ékszíj, egy kettős ékszíj, vagy egy erősebb bordázott ékszíj);
  • fogaskerekes.

A haszongépjárműveket leggyakrabban forgólapátos szivattyúkkal szerelik fel. Az ilyen típusú berendezések egyszerű dizájnnal rendelkeznek, és nagy teljesítmény jellemzi őket. Az alábbi a két leggyakoribb változatuk::

  • Egykörös. Kis teljesítményűek, viszont kedvező áruk van.
  • Kettős körös. Lényegesen hatékonyabbak.

Manapság online módon vásárolhatók beépített olajtartállyal ellátott komponensek, és olyan berendezések is, amelyek egy a motortérbe beszerelt különálló tartállyal rendelkeznek.

Meghibásodások és az okaik

A teherautókhoz készült szervószivattyúknak és a személyautókhoz készül szervószivattyúknak sincs pontosan meghatározott élettartamuk. A leggyaoribb meghibásodásaik közé sorolható a szivattyú megakadása, a tömítettségének elvesztése, a rotor, a lapátok, tömlők, vagy a tömítések mechanikai sérülése, illetve a fém elemek rozsdásodása. A meghibásodások hátterében gyakran a rendszer alacsony munkafolyadék szintje, vagy a gyenge minőségű olaj használata, illetve a szervóolajra vonatkozó csere intervallumának figyelmen kívül hagyása áll. A komponens szakszerűtlenül elvégzett beszerelése a megahjtó szíj csúszását okozhatja, ami az egység hibás működéséhez vezet.

Hogyan vehetők észre a meghibásodások

Abban az esetben, ha a kormánykerék menet közben vibrálni kezd, ha a kormány elfordításához jelentős mértékű erőkifejtés szükséges, illetve, ha szokatlan sípoló hang hallható a kormány használatakor, akkor nagy valószínűséggel ki kell cserélni a komponenst. A csere szükségességét jelzik a szervóolaj tartályban, az olajban megjelenő fémdarabok is, amelyeket a szervó szűrő kivételével és megvizsgálásával lehet észrevenni.

AUTODOC: kényelmes online vásárlás

Ha a lehető lerövidebb időn belül szeretne a teherautójához minőségi szervószivattyút beszerezni, akkor válassza ön is az AUTODOC online webshopját. A legmegbízhatóbb kiszállító cégekkel működünk együtt, aminek köszönhetően csupán minimális időt vesz igénybe a tőlünk megrendelt termékek kiszállítása. Emellett az online áruházunkban rendszeresen vannak különböző promóciók is, amelyek révén pénzt spórolhat. Ne szalassza el, ezt a remek lehetőséget, aminek köszönhetően rendkívül olcsón oldhatja meg a gépjárműve javításását vagy karbantartását!

loader Kérjük, várjon...