Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Fagyálló teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Fagyálló termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Fagyálló alkatrész rendelés alacsony áron
  • Fagyálló tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
    Biztonságos megrendelés 200 nap
  • Teherautó Fagyálló mindig alacsony áron
    Legjobb ár garancia
Teherautó Fagyálló katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Fagyálló a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Fagyálló tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Teherautó Fagyálló: katalógusunk legnépszerűbb termékei
Ezek Fagyálló katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Fagyálló termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

A fagyálló folyadékot a tehergépjármű motor-hűtési rendszerénél használják. A fagyálló folyadék a hűtőhöz csatlakozó speciális csatornákon keresztül cirkulál a hűtőrendszerben. Az ehhez szükséges nyomást a hűtőrendszerben egy keringető szivattyú biztosítja. A fagyálló folyadéknak alacsony fagyási pontja, és igen magas forráspontja van.

Teherautókhoz készült fagyálló típusok

A gyártói katalógusokban található különböző fagyálló folyadékok különféle adalékanyagokat tartalmaznak. A fagyálló folyadékok kategorizálása az amerikai General Motors által bevezetett, és általánosan elfogadott osztályozás alapján történik.:

  • G11 (hibrid). Az organikus adalékanyagok mellett szervetlen adalékanyagokat is tartalmaznak. A személyautókhoz és a teherautókhoz is használhatók hűtőfolyadékként. Alacsony ár jellemzi őket. Rendszerint zöld színűek, és 3 évig vagy 90,000 megtett km-ig használhatók.
  • G12 (karboxilát). A haszongépjárművekhez készült ilyen típusú fagyállók szerves adalékokat tartalmaznak: karboxilátot és etilén-glikolt. Széleskörűen alkalmazzák őket nehéz tehergépjárművek esetében; maximális hűtőhatást biztosítanak. Az esetek döntő többségében az ilyen típusú fagyálló folyadékok vöröses színűek. 5 éves időtartamig, vagy 150,000 megtett km-ig használhatók. .
  • G13 (lobrid). Az fő alapanyaguk a propilén-glikol, ami az etilén-glikollal ellentétben a leengedését követően igen gyorsan lebomlik. Az ilyen típusú fagyállók környezetbarátak; sárga vagy lila színűek. 4-5 évig, vagy maximálisan 150,000 megtett km-ig használhatók.

Az online áruházunkból természetesen fagyálló koncentrátumot is vásárolhat. A koncentrátumot a használat előtt desztillált vízzel kell felhígítani.

Tippek a teherautókhoz készült fagyálók használatához

Ugyanazt a márkát és típust kell használni, azaz a különböző márkájú és típusú fagyállókat egymással összekevere ne alkalmazzuk. Szükség esetén hidrométer alkalmazása is ajánlatott, ami egy a folyékony anyagok sűrűségének meghatározására szolgáló eszköz.

A fagyálló folyadék cseréjekor fel kell jegyezni a csere pontos dátumát, és minden esetben pontosan be kell tartani a gyártói ajánlásokat. Abban az esetben, ha az adott teherautót intenzíven használják, a fagyálló folyadék konzisztenciáját rendszeresen ellenőrizni kell. Abban az esetben, ha kocsonyás állagúvá válik a felszínén pedig nem homogén részecskék láthatók, mielőbb gondoskodni kell a cseréjéről. A fagyálló előnyös tulajdonságainak elvesztését jelzik a kiegyenlítő tartály alján képződött lerakódások, illetve az is, ha a fagyálló folyadék színe barnás lesz. Ilyen esetekben a szükséges karbantartást nem szabad halogatni. Az új fagyálló folyadék megvétele lényegesen olcsóbb, mint a motor túlmelegedése folytán esetlegesen keletkező meghibásodások kijavítása.

AUTODOC: kényelmes online vásárlás

Ha rendkívül kedvező áron szeretne minőségi fagyállót, vagy egyéb technikai folyadékot vásárolni a teherautójához, akkor kérjük, vessen egy pillantást az AUTODOC online webshopjának kínálatára. Rendszeres jelleggel vannak nálunk különféle remek promóciók is, amelyek során minden terméket rendkívül alacsony áron kínálunk vásárlóinknak. Ha bármilyen jellegű kérdése merülne fel az ügyfélszolgálatunk munkatársai mindig örömmel állnak az ön rendelkezésére. Emellett kollégáink segítenek az ön számára szükséges termékek kiválasztásában is. Adja le a rendelését online még ma, és a lehető legrövidebb időn belül kiszállítjuk az ön által megvásárolt termékeket!

loader Kérjük, várjon...