Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Rugós tárolós fékhenger teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Rugós tárolós fékhenger termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Rugós tárolós fékhenger alkatrész rendelés alacsony áron
 • Rugós tárolós fékhenger tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
  Biztonságos megrendelés 200 nap
 • Teherautó Rugós tárolós fékhenger mindig alacsony áron
  Legjobb ár garancia
Teherautó Rugós tárolós fékhenger katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Rugós tárolós fékhenger a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Rugós tárolós fékhenger tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Több
Teherautó Rugós tárolós fékhenger: katalógusunk legnépszerűbb termékei
Ezek Rugós tárolós fékhenger katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Rugós tárolós fékhenger termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

A rugóerő-tárolós fékhenger egy pneumatikusan meghajtott funkcióeleme a fékrendszernek. Egy ilyen típusú fékhenger a sűrített levegőből származó energiát mechanikus energiává alakítja át. A rugóerő-tárolós fékhengereket elsősorban a teherautók hátsó tengelyénél szerelik fel. Egy ilyen jellegű rendszer esetében a pneumatikus kamra funkcionál fő fékként, és a rugóerő-tárolós fék tartalék fékként, segéd fékként vagy vészfékként szolgál.

Teherautó rugóerő-tárolós fékhenger típusok

A márkától, dizájntól függetlenül a komponensek dizájnjának részét képezi egy membrán típusú fékkamra, amely a következő szerelvényekkel rendelkezik:

 • Az alsó üregben - levegő ellátására szolgáló.
 • A felső üregben - a rugóerő-tárolós fék csatalkoztatására szolgáló szerelvény, ami el lehet látva:
  • a ház részen lévő karimák nyílásain átmenő csavarokkal;
  • egy redukálókarimával, ami bilincsekkel van a komponensekhez rögzítve.

Meghibásodások és az okaik

Egy rendszeresen szervizelt komponens hosszú idő keresztül megfelelően működhet. A lehetséges meghibásodások közé sorolható a membrános kamra tömítettségének elvesztése, a munkavégző felület mechanikai sérülése, a tömítések vagy a rugó meghibásodása. A meghibásodások hátterében állhat közúti baleset, illetve olyan esetek, amikor a gépjármű használata során idegen objektumok jutnak be az egységbe. A tömítések a teherautó intenzív használata folytán is elkophatnak.

Hogyan deríthetők ki a meghibásodások

A rugóerő-tárolós fékhenger mechanikai sérülésére karbantartás során derülhet fény. A diagnosztika szükségességét jelző hibajelenségek közé sorolható a sűrített levegő szivárgása, ami jelentős mértékben csökkenti a fék hatékonyságát. A javítás és a meghibásodott egység cseréjének elvégzéséhez fel kell venni a kapcsolatot egy megfelelő szakszervizzel. Ugyanis az ilyen jellegű munkálatok a rendkívüli óvatosságot és speciális szerszámokat igényelnek, amelyek révén a kiszerelési művelet előtt biztosítani lehet a biztonságos kompresszióját a rugónak.

AUTODOC: kényelmes online vásárlás

Az online áruházunkban széles választékot talál a különböző típusú teherautó alkatrészekből, valamint a különféle kiegészítőkből, szerszámokból és számos olyan termékből, amire a gépjármű tulajdonosoknak szükségük lehet. Kényelmesen használható online katalógus található a weboldalunkon, aminek köszönhetően könnyen kiválaszthatja az önnek szükséges termékeket. Az általunk forgalmazott termékeket megfizethető áron kínáljuk vásárlóinknak; rendszeres jelleggel tartunk különféle promóciókat is, és az ingyenes kiszállítás lehetőségét is biztosítjuk. Adja le a rendelését online módon most, és vásároljon alacson áron rugóerő-tárolós fékhengert, vagy bármely egyéb komponenst a teherautójához.

loader Kérjük, várjon...