Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Hosszbordás szíj / -készlet teherautókhoz

Válasszon tehergépkocsit
Ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelő Hosszbordás szíj / -készlet termékeket találjon kamionokhoz és egyéb tehergépkocsikhoz, válassza ki az alábbiakban a modellt.
1
2
3
További tájékoztatás
Hosszbordás szíj / -készlet alkatrész rendelés alacsony áron
  • Hosszbordás szíj / -készlet tehergépkocsikhoz vásárlás olcsón, 200-napos visszaküldési garanciával
    Biztonságos megrendelés 200 nap
Teherautó Hosszbordás szíj / -készlet katalógus - válassza az AUTODOC webáruházat

Hosszbordás szíj / -készlet a LEGJOBB teherautó márkákhoz

Kiváló minőségű Hosszbordás szíj / -készlet tehergépkocsikhoz: TOP márkák

Több

Teherautó Hosszbordás szíj / -készlet: katalógusunk legnépszerűbb termékei

Ezek Hosszbordás szíj / -készlet katalógusunk leggyakrabban vásárolt termékei. Legjobb márkákból álló széles választékunk segítségére lesz abban, hogy akciós áron válasszon Hosszbordás szíj / -készlet termékeket, melyek legjobban illenek kamionjába vagy tehergépkocsijába.

Az hosszbordásszíj - továbbítja a nyomatékot a főtengely tárcsától a kiegészítő berendezésekhez: generátor, szervókormány, autóklíma, vízpumpa. Az hosszbordásszíj hosszanti irányban kialakított v-formájú bordákkal ellátott gumirétegből, és egy olajnak, illetve hőnek ellenálló anyagból készült védőrétegből áll. A hosszbordásszíjon kívül, a teherautókhoz készült hosszbordásszíj szettek szíjfeszítő görgőket, feszítőgörgőket, szíjfeszítő csillapítókat, és rögzítő elemeket is tartalmaznak.

Mikor válik esedékessé a hosszbordásszíj szett beszerelése

A teherautókhoz készült termékeknek jóval nagyobb erőátviteli teljesítményük van, mint a személyautókhoz készült hosszbordásszíjnak.A teherautókhoz készült komponensek esetében a bordák száma 8, vagy akár még több is lehet. Emellett a komponensek gyártásához gyakran kopásálló huzalokat is felhasználnak, amelyek biztosítják az ellenálló képességüket a sokkszerű terhelésekkel szemben. Mindezek ellenére a szíjhajtás összes komponense ki van téve a kopásnak, ezért az egység teljes karbantartását, és a szükséges alkatrész cseréket ajánlott 100,000 kilométerenként elvégezni.

Az új hosszbordásszíj szett beszerelése például a tárcsák és a csillapítók élettartamának lejárta miatt válhat szükségessé: a komponensek elhasználódása miatt megszorulás és illeszkedési problémák adódhatnak. Emellett komoly mértékű külső erőbehatás miatt is meghibásodhatnak a komponensek. Véletlenszerűen bekövetkező meghajtó szíj szakadás esetében az egység elemeit szerelvény formájában kell kicserélni. A szíjszakadás a tehergépjármű motorjának megnövekedett terhelése miatt, illetve üresjáratban is előfordulhat.

Hosszbordásszíj szetteket előállító neves gyártók

A csúcsminőségű szettek biztosítják a tehergépjárművek megbízható és biztonságos üzemeltetését. Ilyen minőségi termékek találhatók az alábbi gyártók katalógusaiban is:

  • Contitech;
  • Bosch;
  • Autex;
  • Gates;
  • SKF.
AUTODOC: kényelmes online vásárlás

Az online webshopunkban széles választék található a rendkívül tartós, minőségi autó alkatrészekből, aminek köszönhetően bármilyen típusú gépjármű javítása gyorsan és problémamentesen megoldható. Ma rendkívül kedvező áron vásárolhat tőlünk teherautókhoz készült hosszbordásszíj szetteket is. Rendszeres jelleggel tartunk remek promóciókat, illetve jelentős mértékű kedvezményeket is nyújtunk vásárlóinknak, de emellett az ingyenes kiszállítás lehetőségét is biztosítjuk. Adja le az online rendelését most, hogy rendkívül olcsón juthasson hozzá kiváló minőségű termékekhez.